Conferentie ‘Vergroot je Leskracht!’ 

Op 13 april 2022 vond het jaarlijkse ‘Vergroot je Leskracht!’-evenement plaats in het Lokaal van de toekomst. We kijken terug op een geslaagd evenement, met inspirerende sessies, interessante discussies en waardevolle netwerkmomenten. Bekijk het filmpje voor een impressie.

Leskracht ‘Vergroot je Leskracht!’-evenement 2022

Dat smaakt naar meer! In 2024 transformeren we het ‘Vergroot je Leskracht!’-evenement naar een heuse conferentie met een inspirerend en interactief programma voor onderwijsprofessionals die zich (verder) willen verdiepen in de Leskracht W&T-aanpak. De eerste ‘Vergroot je Leskracht!’-conferentie vindt plaats op vrijdag 22 maart 2024 in Utrecht. Het programma staat in het teken van het versterken van curriculumbewust handelen bij W&T-onderwijs en de samenwerkingsstructuren binnen de school. Hoe breng je zoveel mogelijk betekenis en samenhang aan in het onderwijsaanbod en hoe voer je daar als leerkracht, schoolleider en team samen regie op?

Kortom, de ‘Vergroot je Leskracht!-conferentie 2024’ is het W&T-event dat gaat over competenties, ontmoeten, inspiratie, ervaren en de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren, betrokkenheid en onderwijscurriculum. Zet de datum alvast in je agenda want hier wil je gewoon bij zijn!

Save the date: vrijdag 22 maart 2024!

Ben jij de professional die de veranderde W&T-onderwijsaanpak aangrijpt om het lesaanbod betekenisvoller en uitdagender te maken? Geef je hier op!