Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Wereldoriëntatie & Taal in de 21ste eeuw Amsterdam

22 juni 2016 @ 14:30 - 17:45

Door de opkomst van digitale voorzieningen, maatschappelijke ontwikkelingen en bezuinigingsmaatregelen wordt er steeds meer van een schoolteam verwacht. Met de revolutionaire aanpak inclusief tools die in deze workshop op animerende wijze wordt doorlopen en gepresenteerd, wordt het concreet toepassen van de 21st Century Skills praktisch haalbaar. Leren leren, eigen– en organiseren, vaardigheden ontwikkelen, ervaring opdoen, samenwerken vanuit gedragsverwachting,meervoudige intelligenties, communiceren, eigenaarschap, kritisch denken, reflecteren en presenteren, zijn opgenomen in het integrale programma dat direct gelinkt is aan de kerndoelen van wereldoriëntatie en taalvorming.

Doelgroep:

  • Leerkrachten groep 3 – 8
  • Coördinatoren Wereldoriëntatie, Taal en ICT
  • Leden van het managementteam

Concrete inhoud en resultaat van de workshop

Laat je verrassen door multimedia-toepassingen en levensechte filmfragmenten van een klas. De webbased leeromgevingen van Leskracht en het bijbehorende materiaal (voor groep 3 t/m 8) zijn fysieke middelen om het gewenste leerkrachtgedrag van “Het Nieuwe Leren” op alle fronten te ondersteunen. Het hele werkproces krijgt u als naslagwerk mee naar huis, incl. een persoonlijke competentiescan.

Tijdstip en aanmelden

De workshop is gepland op woensdagmiddag van 14.30 – 17.45 uur. De kosten bedragen € 65,- per deelnemer. U kunt zich aanmelden tot één week voor de betreffende datum via info@leskracht.nl of 06 12164474. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijk bevestiging en routebeschrijving naar de locatie.

Gegevens

Datum:
22 juni 2016
Tijd:
14:30 - 17:45

Locatie

Lukasschool
Osdorperbaan 134
Amsterdam, Noord Holland 1069 ZR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020-6190966
Website:
https://www.askoscholen.nl/scholen/Paginas/St.-Lukas.aspx