producten & Professionalisering

Leskracht biedt een breed palet aan trainingen en producten die zich richten op onderwijsinnovatie voor het primair onderwijs.Een deel is hieronder weergegeven. Daarnaast leveren wij losse producten en ondersteunende diensten waaronder maatwerk professionaliseringstrajecten, workshops en (klassen)consultancy. Neem gerust contact met ons op voor maatwerk en/of incompany trainingen

Regenboog Wereldkist
& Spectrumbox

De integrale leeromgevingen bestaan uit tastbaar en online gereedschap. Het materiaal is per bouw aangepast aan de psychologische ontwikkeling en geluksbeleving van de leerlingen. Middels aansprekende stripfiguren worden de 7 stappen van onderzoekend, ontwerpend en ondernemend leren uitgerold. Op kleurvolgorde van de regenboog leggen de stripfiguren de functionele stappen van het werkproces uit. De integrale leeromgevingen zijn niet alleen verleidelijk, maar ook gericht op het functioneel bedienen van een grote diversiteit aan kinderen. 

Bij W&T-onderwijs zijn onderzoeken en ontwerpen de leidende activiteiten. Deze aanpak onderscheidt Leskracht van andere methoden!

Skillsfactory

De Skillsfactory is het inspiratie- en trainingscentrum voor het nieuwe leren in Noord Holland. Ons doel is om een vraaggericht aanbod aan te bieden en kennisdeling te stimuleren tussen onderwijsprofessionals die vanuit interesse en/of leerbehoefte willen professionaliseren en samenwerken aan toekomstgericht onderwijs.

MELOO

MIJN EIGEN LEER- EN ONTWIKKELOMGEVING 

Meloo staat voor Mijn Eigen Leer- en Ontwikkelomgeving. Hiermee wordt onderzoekend leren/projectmatig werken volledig gefaciliteerd. Binnen Meloo is het kinderlijk eenvoudig om thema’s, projecten en weektaken te koppelen aan inhoudsleerlijnen. Daarnaast worden de leerlingprestaties en -vorderingen op deze gebieden met één klik verwerkt in het Leerling Volgsysteem (LVS)

×

Winkelmand