Gratis presentatie Meloo-portfolio

Tijdens de presentatie nemen we je mee in het portfolio-pakket van Meloo. De functionaliteiten worden uitgelegd en er is gelegenheid om vragen te stellen.

0,00

Beschrijving

Meloo is het digitale portfolio van Leskracht en het staat voor Mijn Eigen Leer- en Ontwikkelomgeving. Deze kindgerichte omgeving faciliteert alle functionaliteiten waarover een school, de leerkracht, het kind en de ouder moet kunnen beschikken om de brede talentontwikkeling zichtbaar te maken. In de gratis webinar “Meloo-portfolio” wordt duidelijk hoe de talentontwikkeling inzichtelijk wordt gemaakt.

Binnen Meloo hebben leerlingen een eigen leer- en ontwikkelomgeving waarin ze bouwen aan een portfolio en een rapport. Het portfolio wordt opgebouwd met trotsstukken, prestaties of ander bewijsmateriaal. Opdrachten, kind-initiatieven en toetsen worden gekoppeld aan de SLO doelen en gewaardeerd door de leerkracht, de ouder of een klasgenootje. De leerkracht zet in de persoonlijke werkomgeving opdrachten klaar, die automatisch worden gekoppeld aan bijpassend bronnenmateriaal. Hiermee beschikken de leerlingen ook thuis over diverse educatieve afbeeldingen, teksten, films, creatieve opdrachten en websites.

Meloo-portfolio
Heb je alleen behoefte aan het opbouwen van een portfolio? Dan is Meloo-Portfolio voldoende. Leerlingen krijgen een eigen werkomgeving binnen Meloo om alleen of in teamverband te kunnen werken aan werkstukken. Werkopdrachten kunnen worden uitgevoerd met behulp van de geïntegreerde Biebbox/ informatiebronnen.

Bekijk hier de Meloo-pakketten

Gratis presentatie Meloo-portolfio
Tijdens de presentatie nemen we je mee in het portfolio-pakket van Meloo. De functionaliteiten worden uitgelegd en er is gelegenheid om vragen te stellen. De webinar “Meloo-portfolio” vindt plaats via Google Meet op de gekozen datum (of datum naar keuze). Na de presentatie krijg je toegang tot de demo-omgeving van Meloo.

Extra informatie

Datum

Plan presentatie in op datum naar voorkeur, Maandag 8 mei 2023, Donderdag 8 juni 2023, Donderdag 28 september 2023, Dinsdag 28 november 2023, Donderdag 18 januari 2024, Dinsdag 12 maart 2024, Donderdag 16 mei 2024