Online presentatie ‘Meloo-volledig’

We nemen je mee in de volg- en registratiefunctionaliteiten van Meloo, met o.a. toetsregistratie, groeimonitor, ouderportaal, absentie, automatische rapporten, leerlingdossier en nog veel meer.

0,00

Beschrijving

Meloo is het digitale portfolio van Leskracht en het staat voor Mijn Eigen Leer- en Ontwikkelomgeving. Deze kindgerichte omgeving faciliteert alle functionaliteiten waarover een school, de leerkracht, het kind en de ouder moet kunnen beschikken om de brede talentontwikkeling zichtbaar te maken. Deze “online-presentatie-meloo-volledig”-bijeenkomst gaat in op alle aspecten van de brede talentontwikkeling in beeld brengen.

Meloo-volledig
Binnen Meloo hebben leerlingen een eigen leer- en ontwikkelomgeving waarin ze bouwen aan een portfolio en een rapport. Het portfolio wordt opgebouwd met trotsstukken, prestaties of ander bewijsmateriaal. Opdrachten, kind-initiatieven en toetsen worden gekoppeld aan de SLO doelen en gewaardeerd door de leerkracht, de ouder of een klasgenootje. De leerkracht zet in de persoonlijke werkomgeving opdrachten klaar, die automatisch worden gekoppeld aan bijpassend bronnenmateriaal. Hiermee beschikken de leerlingen ook thuis over diverse educatieve afbeeldingen, teksten, films, creatieve opdrachten en websites.

Bekijk hier de Meloo-pakketten

Digitale bijeenkomst Meloo-volledig
Na de digitale presentatie van het portfolio-pakket van Meloo, nemen we je tijdens deze bijeenkomst mee in de volg- en registratiefunctionaliteiten, met o.a. toetsregistratie, groeimonitor, ouderportaal, absentie, automatische rapporten, leerlingdossier en nog veel meer. De bijeenkomst vindt plaats via Google Meet op een datum/tijd naar keuze. Na de “online-presentatie-meloo-volledig”-bijeenkomst krijg je toegang tot de volledige demo-omgeving van Meloo.

Datum/tijd
Geef bij ‘notities’ (laatste stap in de winkelmand) minimaal twee data-opties op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak concreet te maken.

Andere suggesties…