Starttraining nieuwe leerkrachten

De starttraining is voor niet-gecertificeerde leerkrachten die met Kleuterstof, de Regenboog Wereldkist of de Spectrumbox gaan werken.

139,00

Wissen

Beschrijving

De starttraining is voor niet-gecertificeerde leerkrachten die met Kleuterstof, Regenboog Wereldkist of Spectrumbox gaan werken. Voor nieuwe leerkrachten is aanmelding voor de strarttraining bij Leskracht verplicht. Alleen gecertificeerde leerkrachten zijn voldoende onderlegd om professioneel te werken met deze projectmatige manier van werken voor onderzoekend en ondernemend leren. Iedere leerkracht die de starttraining succesvol doorloopt is daarmee gekwalificeerd om met de werkwijze te starten.

Voorafgaand aan deze projectvoorbereiding volgen de deelnemers een online startmodule. Deze online startmodule neemt ongeveer 2,5 uur in beslag, verdeeld over 3 blokken. Tijdens de starttraining wordt het volgende thema uit de driejaren cyclus van Leskracht voorbereid.

Informatie
Deelname kost per persoon € 139,- incl. de online startmodule en benodigde projectmaterialen.
De starttrainingen zijn gepland op woensdagmiddag van 14:30 – 18:00 uur en vinden plaats via Google Meet.

Aanmelding
Vermeld bij ‘notities’ (laatste stap in winkelmand) de volgende gegevens:
– Volledig naam/namen deelnemende leerkracht(en)
– E-mailadres leerkracht voor toegang tot de online module

Binnen 2 werkdagen ontvang je per mail een bevestiging van aanmelding en de inloggegevens voor de online module. Controleer je SPAM-box indien je deze niet ontvangt, of neem contact met ons op.

Studiebelasting:

  • Vakinhoudelijk: 2 uur
  • (Vak)didactisch: 2 uur
  • Pedagogisch: 2 uur
  • Brede professionele basis: 2,5 uur