Vergroot je Leskracht-studiedag

De Vergroot je Leskracht-studiedag staat in het teken van het verlagen van de drempel om tot krachtig samenhangend onderwijs te komen.

149,00

Beschrijving

Vergroot je Leskracht-studiedag

Op woensdag 20 maart 2024 vindt de eerste landelijke Vergroot je Leskracht-studiedag plaats op een unieke locatie in Utrecht!

Deze dag heeft als thema ‘Jouw Leskracht’ en staat in het teken van het verlagen van de drempel om tot krachtig samenhangend onderwijs te komen. Het belooft een constructieve dag te worden met 6 verschillende workshops en een inspirerende spreker, die de Leskrachtwerkwijze heeft aangegrepen om een rijke leeromgeving neer te zetten met betrokken leerlingen en meer werkplezier.

Meld je aan voor deze studiedag met een inhoudelijk mooi programma dat een boost geeft aan jóuw Leskracht!

Workshopprogramma

Kom met je team en ontvang groepskorting

De landelijke Vergroot je Leskracht-studiedag is een verfrissend avontuur voor als je teambreed beter wilt worden, samen wilt professionaliseren en/of ruimte wilt creëren in het overladen onderwijsprogramma. Naast plezier, inspiratie en ontspanning besteden we aandacht aan nieuwe onderwijsontwikkelingen en de actualisatie van het curriculum. Vanaf 5 personen van dezelfde school krijg je 10% korting. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de factuur waarop de korting automatisch is verwerkt.

Sfeerimpressie 2022

Op 13 april 2022 vond het ‘Vergroot je Leskracht!’-evenement plaats in het Lokaal van de toekomst. We kijken terug op een geslaagd evenement, met inspirerende sessies, interessante discussies en waardevolle netwerkmomenten. Bekijk hier het filmpje voor een sfeerimpressie!

Andere suggesties…