Vergroot je Leskracht!-bijeenkomst

De Leskracht W&T-werkwijze is een procesgeoriënteerde didactiek, die om toekomstgericht leerkrachtgedrag vraagt. Om die reden werken wij voortdurend aan nieuwe content, prikkelende lessen, werkvormen en trainingen. Op de ‘Vergroot je Leskracht!’- bijeenkomst nemen we je graag mee in nieuwe ontwikkelingen en ervaringen van collega’s van andere scholen.

25,00975,00

Wissen

Beschrijving

Beschrijving

Ben jij de professional die de veranderde W&T-onderwijsaanpak aangrijpt om het onderwijs betekenisvoller en uitdagender te maken? Noteer dan alvast deze datum in je agenda! De jaarlijkse Vergroot-je-Leskracht!-bijeenkomst heeft als doel om jouw professionele ontwikkeling op het gebied van onderzoekend en ontwerpend leren een boost te geven. Na een inspirerende aftrap, doorloop je een W&T-parcours met uiteenlopende activiteiten waarin alle SLO leergebieden in samenhang bij elkaar komen. Tijdens de culinaire pauze is er gelegenheid om kennis te maken en ideeën uit te wisselen met collega’s van andere scholen. Na het eten kun je je verdiepen in één van de volgende W&T-deelgebieden:

  • Kleuterstof een totaalaanpak voor onderzoekend en ontwerpend spelen
  • De hybride LVS, portfolio, werk- leeromgeving voor toekomstgericht onderwijs (filmpje Best practice school)
  • COOL onderwijs staat voor Creatief, Onderzoekend en Ontwerpend leren op het snijvlak van kunstzinnige- en wereldoriëntatie
  • Leerkrachtgeleide activiteiten met aandacht voor woordenschatuitbreiding & Close reading

Wat levert dit je op?

Een continue professionele ontwikkeling levert beter onderwijs op! Tijdens deze middag doe je ideeën en ervaringen op waardoor je vanuit nieuwe inzichten anders aankijkt tegen je vaste routines. Laat je verrassen door andere zienswijzen en effectieve werkvormen, die je de volgende dag kunt uitvoeren in jouw groep.

Aanmelden?

Woensdag 23 maart van 16.00 – 20.00 uur, incl. een gezonde maaltijd!
Waar: op een nader te bepalen locatie in Utrecht
Deadline: de uiterlijke aanmeldtermijn is 1 maart 2022

Inplannen bijeenkomst op eigen school?
Dat kan! De workshop duurt 3,5 uur. Geef bij ‘notities’ (laatste stap in winkelmand) de gewenste datum door. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak concreet te maken.

Andere suggesties…