Webinar digitaal portfolio: waarom eigenlijk?

Na het doorlopen van deze Webinar heb je vanuit jouw onderwijspraktijk een aantal specifieke wensen en behoeften gedefinieerd, die als uitgangspunt dienen voor het kiezen van een digitaal portfolio en/of een hybride systeem.

0,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

 

Is jouw school op zoek naar een digitaal portfolio als trotsmap, leerlingvolgsysteem of om de kinderen meer eigenaarschap te geven? Denk dan eerst teambreed goed na over het waarom, hoe en wat van een digitaal portfolio. In dit gratis webinar doorlopen we samen het model van de Golden circle met als doel om de wensen van het team in kaart te brengen.

Als je vooraf helder hebt waarvoor en wanneer een digitaal portfolio-, leer en/of  volgsysteem wordt ingezet, dan ben je in staat om bestaande systemen te vergelijken en voor je te laten werken. Na het doorlopen van deze Webinar heb je vanuit jouw onderwijspraktijk een aantal specifieke wensen en behoeften gedefinieerd, die als uitgangspunt dienen voor het kiezen van een digitaal portfolio en/of een hybride systeem.

Om schoolteams de toegevoegde waarde van één hybride leer-,werk-, portfolio- en volgsysteem te laten ondervinden en eraan te laten wennen, begeleidt Leskracht pilot- en implementatietrajecten van Meloo.

Extra informatie

Datum/locatie

Maandag 15 mei 2023, Donderdag 5 oktober 2023, Maandag 25 maart 2024

Andere suggesties…