Whiteboardset: woordspin & onderzoeksvragen

De magnetische whiteboards zijn projectborden, waarop het thema gaandeweg uitgroeit naar meerdere samenhangende onderwerpen.

325,00

Beschrijving

De magnetische whiteboardset ‘woordspin & onderzoeksvragen’ bevat projectborden, waarop het thema gaandeweg uitgroeit naar meerdere samenhangende onderwerpen. Door de magnetische laag kunnen teksten, pictogrammen, foto’s en/of tekeningen op het bord gekleefd worden.

De whiteboardset bestaat uit:

  • Het whiteboard van de woordspin is goed geschikt voor het optimaliseren van de woordenschat(lessen).
  • Het whiteboard van de onderzoeksvragen is bedoeld voor het opschrijven van de definitieve onderzoeksvragen, die door de kinderen gesteld worden.


Levering inclusief:


Onderhoud/gebruik

Omdat de coating door de opdruk anders van samenstelling is dan een gemiddeld blanco whiteboard, is het gebruik van BIC whiteboardmarkers niet toegestaan op de bedrukte whiteboards. De producent adviseert het gebruik van SMIT Visual whiteboardmarkers en SMIT Visual bordreiniger (set bijgeleverd). Het beste resultaat met wissen wordt altijd verkregen als de tekst enige tijd op het whiteboard heeft gestaan. Het wissen van pas geschreven inkt smeert altijd iets uit en kan op den duur een smoezelig whiteboard geven.