Skillsfactory – inspiratie- en trainingscentrum

Skillsfactory: centrum voor trainingen en inspiratie

Bijeenkomst SkillsfactoryDe Skillsfactory is het inspiratie- en trainingscentrum voor het nieuwe leren. Het doel daarvan is om een vraaggericht aanbod aan te bieden en kennisdeling te stimuleren tussen onderwijsprofessionals die vanuit interesse en/of leerbehoefte willen professionaliseren en samenwerken aan toekomstgericht onderwijs. Steeds meer schoolteams hechten waarde aan samen leren inhoud geven in een sociale en stimulerende setting. En dat is nu juist precies waarom de ambitie van Leskracht gericht is op het meest essentiële kenmerk van effectief onderwijs: de professionaliteit van de leerkracht. Onze focus richt zich op de telkens vernieuwende generatie kinderen, die een groei gerichte mindset van de onderwijsprofessional eist. Die dwingt om op zoek te gaan naar nieuwe kennis en inzichten.

Programma

Het programma van De Skillsfactory is dan ook zeer divers: van meerdaagse, gecertificeerde trainingen tot werksessies, van leernetwerken tot co-creatie van nieuw beleid, van Flipped Classroomprojecten tot thematische onderwijscafe-bijeenkomsten. Naast een aantal vaste medewerkers, werken we vanuit een samnewerkingsverband met externe kennispartners, stichtingen, scholen, trainers, onderwijsdeskundigen en bestaande kennisnetwerken.

Het actuele overzicht aan trainingen staat onder de tab Agenda. Hierin zijn alle trainingen opgenomen. Daarnaast zijn de trainingen ook als flyer te downloaden.

Klik op of hover over een foto voor meer informatie over onze trainers en partners.

Peter te Riele
Lorena Veldhuijzen
Willem de Jong
Bob Maas
Melanie Hoetmer
Renate Buijs
Marjolein van Bodegom
Leanne Aurik
Astrid Timmermans
Robert Stieltjes
Ronald Spanjaardt
Tim Smit
Eva den Heijer

Zaal verhuur

bbblbbbr
De lokatie Skillsfactory kan ook gehuurd worden voor externe trainingen of bijeenkomsten. Dankzij de grote zaal met diverse zitplekken, multimediale voorzieningen en breakout plekken, is onze locatie uitstekend geschikt voor bijeenkomsten met groepen van 8 tot 50 personen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Comments are closed.