Skillsfactory

“Word zelf de verandering die je in het onderwijs wilt zien”

De Skillsfactory is het inspiratie- en trainingscentrum voor het nieuwe leren. Het doel daarvan is om een vraaggericht aanbod aan te bieden en kennisdeling te stimuleren tussen onderwijsprofessionals die vanuit interesse en/of leerbehoefte willen professionaliseren en samenwerken aan toekomstgericht onderwijs. Steeds meer schoolteams hechten waarde aan samen leren inhoud geven in een sociale en stimulerende setting. En dat is nu juist precies waarom de ambitie van Leskracht gericht is op het meest essentiële kenmerk van effectief onderwijs: de professionaliteit van de leerkracht. Onze focus richt zich op de telkens vernieuwende generatie kinderen, die een groei gerichte mindset van de onderwijsprofessional eist. Die dwingt om op zoek te gaan naar nieuwe kennis en inzichten.

Regelmatig geven wij workshops en trainingen, zowel in onze Skillsfactory in Zwaag als op locatie. Kijk hieronder voor het aanbod. De trainingen zijn gewoon te bestellen/in te boeken via de webshop. Mocht je hieronder niet vinden wat je zoekt of heb je behoefte aan een training op locatie, neem dan even contact met ons op.

Effectief en coöperatief leren

In deze workshop zetten we verschillende wetenschappelijke inzichten over het functioneren van de hersenen uiteen met als doel om de kwaliteit van het onderwijsaanbod te vergroten. Aan het eind van…

Starttraining nieuwe leerkrachten

De starttraining is voor niet gecertificeerde leerkrachten die met de Regenboog Wereldkist of de Spectrumbox gaan werken. De training leidt op tot het gecertificeerd zelfstandig kunnen werken met de Regenboog Wereldkist of Spectrumbox.

Ruimte voor talentontwikkeling

In dit trainingsaanbod combineren we verschillende inzichten op het gebied van talentontwikkeling, metacognities en meervoudige intelligentie met als doel om met elkaar mogelijkheden te verkennen voor bruikbare toepassingen en werkvormen.

Bewegend leren

In deze werksessie gaan we ons brein voeden met gebruik van onze spieren. Je gaat ervaren dat je meer onthoudt als je minder lang aaneengesloten luistert of studeert. Op deze…
×

Winkelmand