Starttraining nieuwe leerkrachten

De starttraining is voor niet-gecertificeerde leerkrachten die met Kleuterstof, Regenboog Wereldkist of Spectrumbox gaan werken. Voor nieuwe leerkrachten is aanmelding voor de strarttraining bij Leskracht verplicht.

Alleen gecertificeerde leerkrachten zijn voldoende onderlegd om professioneel te werken met deze projectmatige manier van werken voor onderzoekend en ondernemend leren. Iedere leerkracht die de starttraining succesvol doorloopt is daarmee gekwalificeerd om met de werkwijze te starten.

Wat houdt de training in?

Tijdens de digitale training bereiden we met elkaar het volgende Leskrachtthema voor. We nemen je mee in de werkwijze en materialen en doorlopen stap voor stap de onderzoekscyclus. We maken concrete en praktische plannen voor het thema en zorgen voor een goede kennisbasis bij de kinderen.

Voorbereiding

Voorafgaand aan deze projectvoorbereiding volgen de deelnemers een online startmodule. Deze online startmodule neemt ongeveer 2,5 uur in beslag, verdeeld over 3 blokken. 

Kosten

Deelname kost per persoon € 139,- incl. de online startmodule en benodigde projectmaterialen.

Ik ga je alles uitleggen en ik zorg dat je niet kan wachten om ermee te starten!  –  Rebecca

De bijeenkomst vindt plaats via Google Meet van 14.30 tot 18.00 uur. Twee dagen van tevoren ontvang je een mail met informatie en de deelnamelink. Een maand voor het plaatsvinden van de digitale starttraining krijg je toegang tot de online module, welke doorlopen wordt voorafgaand aan het gezamenlijke trainingsmoment.

TEAMTRAINING INPLANNEN?

Heeft de rest van het team ook behoefte aan een training? Tijdens een teamtraining kunnen huidige én nieuwe leerkrachten tegelijk getraind worden. Dit scheelt kosten én het hele team staat weer met alle neuzen dezelfde kant op. Neem contact op voor de opties.