Verdiepingsuurtjes Regenboog Wereldkist

De Leskracht-werkwijze vraagt om een veranderd leerkrachtgedrag. Dit vergt inoefening, maar ook herhaling van de 7 stappen van onderzoekend leren, aan de hand van theoretische informatie en praktische tips. Naast de gebruikelijke starttraining en de consultancy-uren, is het ook mogelijk om meer grip te krijgen op de 7 stappen van onderzoekend leren door het volgen van een verdiepingsuurtje via Google Meet.
7 stappen van onderzoeken leren met de Leskracht-cirkel

Tijdens een Regenboog Wereldkist-verdiepingsuurtje zoomen we in op een specifieke fase. We gaan in op de focusdoelen van de fase en inspireren je met nieuwe ideeën en andere mogelijkheden. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen of om zelf ideeën te delen. 

Bekijk onder dit invulformulier de inhoud van de verschillende verdiepingsuurtjes!

Kosten

Deelname kost per persoon € 25,-.

Ik help je graag verder met praktische tips en voorbeelden uit de klas!  –  Rebecca

De bijeenkomst vindt plaats via Google Meet van 15.30 tot 16.30 uur. Twee dagen van tevoren ontvang je een mail met informatie en de deelnamelink.

TEAMTRAINING INPLANNEN?

Hebben meerdere leerkrachten uit je team ook behoefte aan verdieping of herhaling? We kunnen één of meerdere fasen per bouw samen doorlopen binnen het thema dat jullie uitvoeren, aan de hand van jullie knelpunten en leervragen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Laat het ons weten.