Webinar digitaal portfolio: waarom eigenlijk?!

Is jouw school op zoek naar een digitaal portfolio als trotsmap, leerlingvolgsysteem of om de kinderen meer eigenaarschap te geven? Denk dan eerst teambreed goed na over het waarom, hoe en wat van een digitaal portfolio. In dit gratis webinar doorlopen we samen het model van de Golden circle met als doel om de wensen van het team in kaart te brengen.

Als je vooraf helder hebt waarvoor en wanneer een digitaal portfolio-, leer en/of volgsysteem wordt ingezet, dan ben je in staat om bestaande systemen te vergelijken en voor je te laten werken. Na het doorlopen van deze Webinar heb je vanuit jouw onderwijspraktijk een aantal specifieke wensen en behoeften gedefinieerd, die als uitgangspunt dienen voor het kiezen van een digitaal portfolio en/of een hybride systeem.
In dit gratis webinar doorlopen we samen het model van de Golden circle met als doel om de wensen van het team in kaart te brengen. De webinar duurt een uur. Je kunt je aanmelden via het formulier hiernaast. We zien je graag. Tot dan!
De bijeenkomst vindt van 16:00 tot 17:00 uur plaats via Google Meet. Twee dagen voor de bijeenkomst ontvang je per mail alle informatie om deel te nemen.

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon kennismaken?