Bewegend leren

Leskracht neemt je mee naar een wereld die groter is dan je eigen comfortzone..

Na de theoretische onderbouwing en een uiteenzetting van recente onderzoeksresultaten gaan we met elkaar een maximale leerervaring opdoen door in beweging te komen. Je gaat ervaren dat je meer onthoudt als je minder lang aaneengesloten luistert of studeert. De uitleg en de praktische oefeningen bieden handvatten om bewegend leren toe te passen in jouw groep. Met een beweegplanning, die aansluit op de lessen, is dit makkelijk toepasbaar. Aan de hand van voorbeeldfilmpjes en beweegkaartjes met coöperatieve activiteiten zet je eenvoudig beweeg-werkvormen neer bij het oefenen en inslijpen van woordenschat, spelling, rekenen, topo, etc.

Na deze werksessie kun je, met gebruik van oefeningen, het leren uitdagender en effectiever maken. Je ontvangt een Beweeg-weekplanner en een hand-out met inspirerende werkvormen.

De workshop duurt 3,5 uur (van 14.30 – 18.00 uur) en wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven dit schooljaar. Ben jij er binnenkort bij?

Tot dan! Rebecca

De workshop vindt plaats van 14.30 - 18.00 uur. Twee dagen voor de bijeenkomst ontvang je per mail alle informatie om deel te nemen.

Bijeenkomst inplannen op eigen school?

Dat kan! Laat het me weten via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak concreet te maken.